Osta tästä tanssi- tai teatteriliput ennakkoon!

Waulingon iltamat ja Onnen maa -esitys

Waulingon iltamat ja Onnen maa

Syvälahden Viihdekeskuksessa 31.7.2024 ja 7.8.2024 klo 18

Etelä-Savon musiikkiteatteriyhdistys Waulinko järjestää Syviksessä perinteiset iltamat, joihin sisältyy Onnen maa -musiikkiteatteriesitys.

Waulingon iltamat ja Onnen maa

Tule mukaan ilonpitoon, jossa perisuomalainen iltamakulttuuri, yhteisöllisyys ja musiikkiteatteri paiskaavat kättä! Waulingon iltamakiertue kulkee kesän aikana pitkin poikin Etelä-Savon matkailu- ja kulttuurikohteita, joissa jokainen ilta on uniikki ja hehkuu paikallista identiteettiä.

Waulingon iltamat kokoaa yhteen niin paikallisväen, kesäasukkaat kuin matkailijat unohtumattomien esitysten, musiikin ja tanssin äärelle. Kaikissa kiertueen iltamissa viihteennälkäisille tarjoillaan Waulingon musiikkiteatteriesitys Onnen maa sekä vaihtuvaa iltamaohjelmaa, jonka toteutuksesta vastaavat paikalliset esiintyjät. Kuten kunnon iltamiin kuuluu, illat huipentuvat Waulingon säestämiin tansseihin.

Tule mukaan herättämään henkiin perinteistä iltamakulttuuria, törmäämään tuttuihin ja tuntemattomiin sekä nauttimaan kesäillan lumosta kanssamme! 

Tapahtuma toteutetaan Taiteen edistämiskeskuksen ja OP Suur-Savon rahoittamana, yhteistyössä Taste Saimaa -hankkeen kanssa.

Iltamien kesto kokonaisuudessaan noin neljä tuntia. Lippu oikeuttaa pääsyyn koko tapahtumaan. 
Liput 20 € / 10 € osoitteesta waulinko.fi tai ovelta.