Osta tästä tanssi- tai teatteriliput ennakkoon!

Tommi Soidinmäen 20v. juhlakonsertti

Tommi Soidinmäki juhlakonsertti

Karismaattinen ja upeaääninen Tommi Soidinmäki – suomalaisten kestosuosikki jo 20 vuoden ajan. Tervetuloa juhlakonserttiin Syvälahden Viihdekeskukseen sunnuntaina 25.8.2024 klo 18!

Tommi hurmasi aikoinaan Tangomarkkinoiden tuomariston vuonna 2004 ja voitti tangokuninkuuden.
Sydän on irti -juhlakonserteilla juhlistetaan Tommin uran 20-vuotista taivalta.

Tommin uraan on mahtunut paljon. Tanssilavojen lisäksi Tommi on kiertänyt maata erilaisten konserttiproduktioiden solistina. Viime vuosina Tommin uran yksi tärkeimmistä elementeistä on ollut musiikkiteatteriroolit, mm. Singing in the rain, Tauno ja Ansa, Krokotiilirock sekä Muukalaisia yössä. Tommi onkin sanonut seuraavaa: ”Vaikka urani päättyisi tähän, olen jo näistä 20 vuodesta äärettömän onnellinen ja kiitollinen! Olen saanut niin paljon – ja vielä enemmän.”

Sydän on irti -konsertti on läpileikkaus koko Tommin urasta ja mukaan mahtuu tarinoita ja lauluja myös vuosilta ennen tangokuninkuutta. Yllätyksiäkin on siis luvassa!

20-vuotisen uransa aikana Tommi on levyttänyt jo yhdeksän studioalbumia, joilta on noussut monta hittiä niin radiokanaville kuin yleisön sydämiinkin! Suosituimpia kappaleita vuosien varrella ovat olleet mm. Laulu joutsenien, Soronoo, Paljon sanomatta jää, Lemmenjuomaa, Nocturne, Iskelmä ja kesä, Sydän on irti, Viimeinen herrasmies, Päivä jälkeen sen, Oot erilainen sekä Saunaralli.

Edellämainittujen rakkaiden laulujen lisäksi konsertissa kuullaan myös eri teatteriproduktioista lainattuja herkullisia ja ikimuistoisimpia helmiä, kuten: Mä jäin kii (Suuri tangomusikaali 2012), Rosvo-Roope (Tauno ja Ansa 2017-), My way (Muukalaisia yössä 2023-).

Tommi Soidinmäki, 20-vuotisjuhlakonsertti Syvälahden Viihdekeskuksessa 25.8. klo 18

Tommin konsertteja säestää hänen Vastakaiku-orkesterinsa erityisellä juhlakokoonpanolla – osassa konsertteja mukana on myös vierailevia muusikoita vuosien varrelta! Konsertin juontajana toimii Juha ”Juse” Venäläinen, jonka kanssa Tommi on työskennellyt 16-vuotiaasta saakka.

Sunnuntaina 25.8. klo 18 Syviksessä järjestettävä konsertti kestää vajaat 2 tuntia ja siinä on väliaika.

Liput 30 €, eläkeläiset ja opiskelijat 25 €, ryhmät (10 hlö) 25 € / hlö. Ennakkoliput: huvilippu.fi.